Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kapusta z olejem lnianym

(ira)
Na okres postny poprzewdzający Wielkanoc proponujemy przepuszną i zdrową potrawę. Jest to surówka z kiszonej kapusty.

Skład: kapusta kiszona, starta marchewka, cebula, suszone prawdziwki, olej lniany, sól, pieprz.

Wykonanie: - Kapustę zalewa się olejem lnianym i miesza ze startą marchewką, pokrojoną cebulą i suszonymi prawdziwkami. Następnie doprawia, czyli soli i pieprzy. - Kapusta nie może być zbyt kwaśna - przestrzega Mariusz Klimczyk. samorządowiec z Suwałk.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna