Krąpie po prusku

Redakcja
Udostępnij:
Do naczynia wlać 2 szklanki wina oraz butelkę ciemnego piwa. Dodać pokrojoną w kostkę pietruszkę, seler i cebulę, posolić do smaku, podgrzać, ale nie gotować.

Następnie włożyć rybę i gotować 15 minut. Wyjąć rybę, sos zagęścić zasmażką. Podawać rybę polaną gorącym sosem.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie