Magda Gessler znów odwiedzi nasz region. Będzie sukces?

(bzy)
– Rygorystycznie trzymamy się tego, co poradziła nam Magda Gessler – zapewnia Christos Voulgaris
– Rygorystycznie trzymamy się tego, co poradziła nam Magda Gessler – zapewnia Christos Voulgaris B. Rzatkowska
Udostępnij:
Restauratorka będzie sprawdzać czy rewolucja się udała.

Magda Gessler znów przyjedzie do Augustowa. Najprawdopodobniej jeszcze w tym tygodniu będzie sprawdzała czy jej rady, które udzieliła właścicielom "Greek Zorba" podczas kręcenia jej programu "Kuchenne Rewolucje" na stałe weszły w życie w tej restauracji.

Przypomnijmy, że Gessler była tam cztery dni w grudniu.
- To był dla nas bardzo trudny okres - mówił po tej wizycie Christos Voulgaris, szef Greek Zorba. - Pani Magda wprowadziła jednak u nas wiele zmian, które miały pomóc nam wyjść z dołka. Przed tym, jak nas odwiedziła, mieliśmy zamykać nasz interes, bo brakowało nam już pieniędzy do tego, aby ciągle do niego dokładać.

Po tym jak w Augustowie rozeszły się wieści o kuchennych rewolucjach Gessler, w Greek Zorba sytuacja się poprawiła.

- Sami nie możemy w to uwierzyć. Mamy znacznie więcej gości i może uda nam się przetrwać - mówi Christos Voulgaris.
Właściciel zapewnia, że robią wszystko jak kazała Gessler.

- Sam pilnuję kuchni. Nikomu teraz nie daję nawet palcem dotknąć do tego, co podajemy naszym gościom - twierdzi. - Myślę, że klientów kuszą też niższe ceny, które zasugerowała zrobić nam Gessler.
Odcinek "Kuchennych Rewolucji", w których będziemy mogli zobaczyć perypetie augustowian będzie można obejrzeć na antenie TVN w lutym.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na Twitterze!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na Twiterze!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Wideo

Komentarze 8

Komentowanie zostało tymczasowo wyłączone.

Podaj powód zgłoszenia

v
vienio
gessler -- grube babsko ze ZMYWAKIEM na głowie --ta co zna smak --GÓWNA
e
eeee
Opluwanie kogoś to nic dobrego nie daje,trzeba się udeżyć w pierś i wyciągnąć z tego wnioski, każdy ma jakiś pogląd na restauracje,miasto które umiera.Tak nas skrytykowano i trzeba się zastanowić nad tym.Jak się chce coś zjeść dobrego to trzeba poczekać. Zastanówcie się ile czasu zajmuje ugotowanie dla was w domu posiłu, a w restauracji jak czekacie 20-30minit to jest problem.Jak szybko to tylko odgrzewane, odmrażane itp.Szybko to można frytki usmażyć.
b
borkowiak
Czy beznadziejna M. Gesler - o umiejętnościach gotowania - kuchty z Pcimia Dolnego - znowu będzie się mądrzyć o rzeczach na których się zna jak kura na gwiazdach?!
w
wąchock błotny
Ta tłusta, kudłata fleja - nie mająca pojęcia o gotowaniu - znowu będzię się pokazywać - tfu!!!
a
anton
Najsmieszniejsze jest to ze ciezko jest znalesc jakos prace ale starzy wysiadywacze stolkow bez zadnych kompetencji, rozkladajacy wszystko za co sie wezna tego problemu nie maja????Dla nich posadka zawsze sie znajdzie i to nie byle jaka.I co za deb*** powiedzial ze komuna odeszla?
z
zenszal
Augustowianie! Nie dajcie się podpuszczać cwaniaczce. Niech lepiej powie jak sama oszukiwała klientów we własnej restauracji na Starym Mieście.
a
asia
Masz rację. Jedzenie w sumie niezłe. Polecam żurek - rewelacja. Natomiast kelnerki - wyglądają jakby je od kuchni oderwano. W swetrze, legginsach i cichobiegach. Druga w miarę ubrana.Obrusy poplamione, nie wyprasowane.I MANKAMENTEN JEST TO, ŻE STRASZNIE DŁUGO SIĘ CZEKA NA JEDZENIE, JA CZEKAŁAM OKOŁO 40 MINUT.
j
julita
szkoda JEJ wysiłku bo w "Wiszących ogrodach" w Nowogrodzie nie ma efektu
Przejdź na stronę główną Gazeta Współczesna
Dodaj ogłoszenie