**Przygotowanie popularnej od kilku dni potrawy jest banalnie proste. Wystarczy kilka parówek, szynka, salami (lub inna kiełbasa), kilka liści sałaty, grejpfrut, 2 oliwki. Ilość wszystkich składników zależy od rozmiarów jeża, który zamierzamy zaserwować. Rodzaje wędliny również można wymieniać (niektóre wersje potrawy mówią nawet o baleronie).
MIĘSNY JEŻ. PRZEPIS. JAK PRZYGOTOWAĆ MIĘSNEGO JEŻA
Parówki zawijamy w szynkę, na to wszystko kładziemy wędlinę, a pod nią trzy liście sałaty (które będą imitowały policzki i brodę. Jako oczy wykorzystujemy oliwki, a uśmiech należy przygotować z grejpfruta. przygotowując potrawę należy pamiętać o specjalnej piosence, którą znamy z programu. **
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?