Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Nasze potrawy nagrodzone Perłą

Redakcja
Szczupak faszerowany pieczony w tataraku Tomasza Siergiejewicza
Szczupak faszerowany pieczony w tataraku Tomasza Siergiejewicza
Podlascy producenci tradycyjnej żywności wrócili zpoznańskiej Polagry Food z czteema Kulinarnymi Perłami. Zdobyli je: Biruta Zimnicka za ser owocowy „oboliu suris”, Małgorzta Ostapowicz za pasztet z dzika, Tomasz Siergiejewicz za szczupaka faszerowanego pieczonego w tataraku i Grażyna Putkowska za ser nadbużański dojrzewający. Fot. PODR Szepietowo

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna