- Na tłusty czwartek produkujemy kilkanaście razy więcej pączków niż w zwykły dzień - powiedział Andrzej Snarski, współwłaściciel cukierni. - To dla nas jeden z najgorętszych dni w roku.
Łukasz Bach, którego spotkaliśmy wczoraj w cukierni przy ul. Rycerskiej, pączki może jeść przez cały czas.
- Ważne, żeby było dużo i słodko - twierdzi ze śmiechem.
Pączkami objada się, nie tylko w tłusty czwartek, także Julita Płoszczuk. Przy nich nie myśli nawet o kaloriach.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?