3 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Skórki jabłek można zostawić do wyschnięcia, a następnie...
fot. unsplash.com

Jabłka

Skórki jabłek można zostawić do wyschnięcia, a następnie przygotować napar. Wyschnięte skórki zanurz we wrzącej wodzie, odstaw na 5 minut, przefiltruj. Możesz wypić od razu lub wykorzystać do gotowania, wzbogacając potrawę o jabłkowy aromat.

Skórki jabłek są bogate w błonnik, dlatego są idealnym składnikiem smoothie. Można dodać mrożone skórki, aby podkręcić smak.

Zobacz również

Modna Agata Kornhauser-Duda. Jej pastelowa marynarka to hit tej wiosny

Modna Agata Kornhauser-Duda. Jej pastelowa marynarka to hit tej wiosny

Jagiellonia rozmontowała warszawska obronę

Jagiellonia rozmontowała warszawska obronę

Polecamy

Jak długo Iga Świątek pozostanie liderką światowego rankingu tenisistek?

Jak długo Iga Świątek pozostanie liderką światowego rankingu tenisistek?

Elegancka babka migdałowa. Przepis na wilgotne ciasto ze zmielonych migdałów

Elegancka babka migdałowa. Przepis na wilgotne ciasto ze zmielonych migdałów

Bidony siedliskiem bakterii. Wielorazowe butelki mają ich więcej niż klozet!

Bidony siedliskiem bakterii. Wielorazowe butelki mają ich więcej niż klozet!

Dodaj ogłoszenie