MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 31
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Mięso najpierw kilka dni trzyma się w solance, następnie...
fot. Anatol Chomicz

Smaki Regionów. Producenci tradycyjnych dań walczyli o targi w Poznaniu (zdjęcia)

Producenci walczyli o Smaki Regionów

Mięso najpierw kilka dni trzyma się w solance, następnie piecze w specjalnym piecu chlebowym ogrzewanym drewnem. Trwa 3-4 godziny - dodaje Tadeusz Protasiewicz.

Zobacz również

Raj dla kociarzy. Takie okazy można podziwiać na wystawie rasowych kotów

Raj dla kociarzy. Takie okazy można podziwiać na wystawie rasowych kotów

Rolnicy Podlasie. Co tym razem naprawiali w gospodarstwie? Tylko dla wytrwałych

Rolnicy Podlasie. Co tym razem naprawiali w gospodarstwie? Tylko dla wytrwałych

Polecamy

Otylia Jędrzejczak: Musimy popularyzować pływanie, bo liczba utonięć przeraża

Otylia Jędrzejczak: Musimy popularyzować pływanie, bo liczba utonięć przeraża

Otylia Jędrzejczak zaprasza dzieci do rywalizacji pływackiej

Otylia Jędrzejczak zaprasza dzieci do rywalizacji pływackiej

Byliście już tam? Można dojechać na Wyżary

Byliście już tam? Można dojechać na Wyżary