Start imprezy - w sobotę o godz. 10, a zakończenie w niedzielę o godz. 20. Każdy z pojazdów serwuje oryginalne potrawy: od amerykańskich burgerów poprzez meksykańskie fajitas aż po smażone batony i lody molekularne. Wszystkie potrawy przygotowywane są ze świeżych, sezonowych produktów. Oferta jest na tyle szeroka, że każdy znajdzie coś dla siebie.
Dla Czytelników „Gazety Współczesnej” rozdaliśmy już pięć voucherów. Informacja, jak odebrać nagrodę.
Voucher będzie można zrealizować w food trucku „Pan Baton”, podając swoje dane.
Festiwal FoodTrucków w Białymstoku
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?