Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Zupa pomidorowa z karasi

Redakcja
Ugotować ryby w wywarze z jarzyn, osobno udusić 4 pomidory z jedną łyżką masła oraz 1 poszatkowaną cebulą.

Przetrzeć przez sito, połączyć z wywarem. Zaprawić zupę śmietaną. Włożyć do filiżanek po 2-3 kawałki ryby, zalać zupą, posypać dużą ilością posiekanego, zielonego kopru.

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna