MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki...
fot. Agnieszka Piątkowska

Tradycyjny karp panierowany siostry Anastazji na Wigilię. Przepis na chrupiące danie na święta. Jeden składnik nadaje wyjątkowego smaku

Karp panierowany

Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki tartej nabrała złotego koloru i maślanego smaku, siostra Anastazja dodaje do patelni sklarowanego masła.

Zobacz również

Porażka piłkarzy KSZO 1929 Ostrowiec z Wiślanami Jaśkowice 0:2

Porażka piłkarzy KSZO 1929 Ostrowiec z Wiślanami Jaśkowice 0:2

Polski Cukier Gwiazda z brązowymi medalami drużynowych mistrzostw Polski - zdjęcia

Polski Cukier Gwiazda z brązowymi medalami drużynowych mistrzostw Polski - zdjęcia

Polecamy

Jak często firmy w Polsce zatrudniają na umowę o dzieło? ZUS podał najnowsze dane

Jak często firmy w Polsce zatrudniają na umowę o dzieło? ZUS podał najnowsze dane

Fatalny sezon Rakowa. Majdan bez ogródek. "Buty po Papszunie były za duże" [WIDEO]

Fatalny sezon Rakowa. Majdan bez ogródek. "Buty po Papszunie były za duże" [WIDEO]

Objawienie sezonu Ekstraklasy. "Pomogli mi rodzice i dziewczyna" [WIDEO]

Objawienie sezonu Ekstraklasy. "Pomogli mi rodzice i dziewczyna" [WIDEO]