MKTG SR - pasek na kartach artykułów
3 z 3
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze. Po ostatnim zdjęciu przejdziesz na i.pl.
Poprzednie
Przejdź na i.pl
Przesuń w prawo aby przejść na i.pl
Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki...
fot. Agnieszka Piątkowska

Tradycyjny karp panierowany siostry Anastazji na Wigilię. Przepis na chrupiące danie na święta. Jeden składnik nadaje wyjątkowego smaku

Karp panierowany

Tradycyjnie karp smażony jest na oleju. Aby panierka z bułki tartej nabrała złotego koloru i maślanego smaku, siostra Anastazja dodaje do patelni sklarowanego masła.

Zobacz również

Sprawą śmierci noworodka w Kościerzynie ma zająć się prokuratura regionalna

Sprawą śmierci noworodka w Kościerzynie ma zająć się prokuratura regionalna

Rewolucja w OpenAI. Głównym bohaterem... absolwent gdyńskiego liceum

NOWE
Rewolucja w OpenAI. Głównym bohaterem... absolwent gdyńskiego liceum

Polecamy

Awaria akumulatora. To teraz największy problem kierowców!

Awaria akumulatora. To teraz największy problem kierowców!

Giro d'Italia. Jonathan Milan wygrał 11. etap, Pogacar liderem

Giro d'Italia. Jonathan Milan wygrał 11. etap, Pogacar liderem

Jagiellonia gra o mistrza i o duże pieniądze

Jagiellonia gra o mistrza i o duże pieniądze