MKTG SR - pasek na kartach artykułów
4 z 7
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Joanna Jakubiuk – Podlasianka, aktywistka kulinarna i...
fot. Wojciech Wojtkielewicz

Joanna Jakubiuk: Podlasie to nie tylko babka i kiszka. Choć umiemy je robić po mistrzowsku!

Joanna Jakubiuk – Podlasianka, aktywistka kulinarna i szefowa kuchni. Tropi najlepsze produkty lokalne. Gotuje, wałkuje, lepi, kroi i miesza w garnkach codziennie, zawodowo i prywatnie od ponad 20 lat. Propagatorka smaków tradycyjnej polskiej kuchni regionalnej. Laureatka konkursów kulinarnych w tym najbardziej dla nich ważnych Nasze Kulinarne Dziedzictwo-Smaki Regionów. Opracowuje autorskie przepisy i potrawy, współpracuje z branżowymi magazynami o jedzeniu. Niekwestionowana mistrzyni w sztuce pierogarstwa. Zbiera książki kucharskie i … wałki do ciasta. ZIEMNIAK nie ma dla niej tajemnic. Napisała o nim książkę!

Zobacz również

Najlepsze MEMY po finale Ligi Mistrzów. FC Barcelona w tle

Najlepsze MEMY po finale Ligi Mistrzów. FC Barcelona w tle

Ostrzeżenie od Poddębicko-Łęczyckich Łowców Burz na niedzielę 2 czerwca

Ostrzeżenie od Poddębicko-Łęczyckich Łowców Burz na niedzielę 2 czerwca

Polecamy

Pierwsze pożegnania w Jagiellonii: Kupisz, Nastić i Caliskaner

Pierwsze pożegnania w Jagiellonii: Kupisz, Nastić i Caliskaner

Kadry skoczków narciarskich na nowy sezon. Stoch na specjalnych warunkach!

Kadry skoczków narciarskich na nowy sezon. Stoch na specjalnych warunkach!

Fatalny sezon Rakowa. Majdan bez ogródek. "Buty po Papszunie były za duże" [WIDEO]

Fatalny sezon Rakowa. Majdan bez ogródek. "Buty po Papszunie były za duże" [WIDEO]