Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
3 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty...
fot. pixabay.com

Niezawodny przepis na bigos z kiszonej kapusty. Jeden składnik zapewnia wyjątkowy smak. Rodzina będzie się nim zajadać

Bigos z kapusty kiszonej. Krok 1

Przygotowanie bigosu zacznij od odciśnięcia kapusty kiszonej. Jeśli jest bardzo kwaśna, możesz ją dodatkowo przepłukać. Następnie zalej kapustę wodą i gotuj na wolnym ogniu przez 45 min.

Zobacz również

Muzeum Historii Radomia zaprosiło do zwiedzania muzeum z przewodnikiem [FOTO]

Muzeum Historii Radomia zaprosiło do zwiedzania muzeum z przewodnikiem [FOTO]

O krok od tragedii na przejeździe kolejowym

O krok od tragedii na przejeździe kolejowym

Polecamy

Aluron CMC Warta Zawiercie wyrównała. Mistrz Polski nie wykorzystał sytuacji

Aluron CMC Warta Zawiercie wyrównała. Mistrz Polski nie wykorzystał sytuacji

Efekt motyla. Przyczyny i skutki

Efekt motyla. Przyczyny i skutki

Odkrycie w Biebrzańskim Parku Narodowym!

Odkrycie w Biebrzańskim Parku Narodowym!