MKTG SR - pasek na kartach artykułów
5 z 12
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię...
fot. Katarzyna Puczyńska

Pyszny pleśniak z powidłami śliwkowymi i bezą. Tradycyjne ciasto na rodzinne spotkania i imprezy. Przepis, który zawsze się udaje

Ciasto pleśniak. Krok 3

Gotowe ciasto podziel na pół i jedną część zawiń w folię spożywczą i schowaj do lodówki na ok. 30 minut.
Drugą część znów podziel na pół. Do jednej połówki dodaj kakao i wyrób w misce. Obie części zawiń oddzielnie w folię spożywczą i również schowaj do lodówki na ok. 30 minut.

Zobacz również

Dzieci bawiły się nad rzeką, a matka była pijana. Apel policji

Dzieci bawiły się nad rzeką, a matka była pijana. Apel policji

Legnica: „Świat pod Kyczerą” zawitał na letnich basenach, zobaczcie zdjęcia

Legnica: „Świat pod Kyczerą” zawitał na letnich basenach, zobaczcie zdjęcia

Polecamy

ARD ujawnia nowe szczegóły dopingu chińskich pływaków przed igrzyskami w Paryżu

ARD ujawnia nowe szczegóły dopingu chińskich pływaków przed igrzyskami w Paryżu

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Ta kawa chłodzi i odchudza. Dodaj do niej azjatyckiego króla przypraw

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny