MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 17
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- Klienci oprócz zamawiania jedzenia na wynos, będą mogli...
fot. Lila Sayed

Ta łódzka restauracja była dziś otwarta. Goście szkolili się z zakresu używania sztućców i konsumpcji napojów ZDJĘCIA

- Klienci oprócz zamawiania jedzenia na wynos, będą mogli skorzystać z usług szkoleniowych „Gorącej kiełbasiarni" na miejscu - tłumaczy Mateusz Al Najar, właściciel restauracji zrewolucjonizowanej przed laty przez Magdę Gessler. - Zakres szkolenia to prawidłowe korzystanie z noża, widelca, łyżki i łyżeczki oraz poprawna konsumpcja kawy i herbaty, piwa oraz soków i napojów. Na sali wykładowczej jest 5 stanowisk szkoleniowych stworzonych zgodnie z reżimem sanitarnym. Po zakupie materiałów dydaktycznych kursanci przystępują do szkolenia.



Czytaj więcej na następnej stronie




Zobacz również

Piłkarz Górnika zdobył bramkę, ale nie był zadowolony. Dał temu upust w wywiadzie

Piłkarz Górnika zdobył bramkę, ale nie był zadowolony. Dał temu upust w wywiadzie

Wystawa Agnieszki Mantaj w Żnińskim Domu Kultury

Wystawa Agnieszki Mantaj w Żnińskim Domu Kultury

Polecamy

Kolejne górskie wyzwanie w ORLEN Wyścigu Narodów. Dziś pod Szczyrbskie Jezioro

Kolejne górskie wyzwanie w ORLEN Wyścigu Narodów. Dziś pod Szczyrbskie Jezioro

Problemy branży mleczarskiej

Problemy branży mleczarskiej

Złodziej grasował w siłowniach i sklepach. Ginęły telefony i inne akcesoria

Złodziej grasował w siłowniach i sklepach. Ginęły telefony i inne akcesoria