MKTG SR - pasek na kartach artykułów
2 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu....
fot. Katarzyna Puczyńska

Drożdżowe paszteciki z mięsem z rosołu. Smakują wyśmienicie i znikają z talerza w mgnieniu oka. Polecamy sprawdzony przepis zero waste

Paszteciki z mięsem. Krok 1

Przygotowanie pasztecików zacznij od zrobienia farszu. Najpierw zmiel mięso w maszynce na średnich oczkach. Przepuść także ugotowaną marchewkę. Cebulkę posiekaj, razem z mięsem i marchewką podsmaż 2 minuty na patelni. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Zobacz również

Plenerowy bookcrossing już jutro 15 maja w Wieluniu

NOWE
Plenerowy bookcrossing już jutro 15 maja w Wieluniu

Przyszłe mamy w szpitalu na Parkitce poznały przepis na dobry poród i połóg [VIDEO]

Przyszłe mamy w szpitalu na Parkitce poznały przepis na dobry poród i połóg [VIDEO]

Polecamy

Te kwiaty lubią przesadzanie. Przenieś je na nowe miejsce, a będą szczęśliwe

Te kwiaty lubią przesadzanie. Przenieś je na nowe miejsce, a będą szczęśliwe

Bielscy policjanci postawili 30 zarzutów dla podejrzanej o oszustwa internetowe

Bielscy policjanci postawili 30 zarzutów dla podejrzanej o oszustwa internetowe

„Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw

Choroba Kopciuszka” często jest diagnozowana zbyt późno. Zwróć uwagę na ten objaw