Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole? To Podlasianka Marta Dobecka. Zobacz prywatne zdjęcia (13.12.2019 r.)

mck
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?

Kliknij w przycisk powyżej lub zdjęcie główne, by przejść do prywatnych zdjęć.

Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole?

Dawida Podsiadło nikomu przedstawiać nie trzeba. Zastanawialiście się jednak kiedyś, kto wcielił się w rolę pani Kasi Nowak z reklamy banku Credit Agricole? Kim jest pani z reklamy Credit Agricole?

Ten uroczy uśmiech należy do Pani Marty Dobeckiej z województwa podlaskiego.

Miss Podlasia 2019 Aleksandra Drężek to Miss Polski 2019 Internetu. Wyniki wyborów Miss Polski 2019 [ZDJĘCIA]

Znane i piękne Podlasianki. Prywatne zdjęcia celebrytek, mod...

Marta Dobecka to aktorka filmowa i teatralna. Urodziła się w 1985 roku w Wysokiem Mazowieckiem. Ukończyła Akademię Teatralną w Warszawie. W swoim dorobku ma szereg ról telewizyjnych i filmowych. Występowała również m.in. w czwartym sezonie serialu Magda M. (gdzie wcieliła się w rolę Kingi Szymków, młodej właścicielki pensjonatu, która pragnie rozkochać w sobie Piotra.), Rodzinie zastępczej, Brzyduli, M jak miłość, Barwach szczęścia, Prawie Agaty, Wmiksowani.pl, Komisarzu Alexie czy też Ojcu Mateuszu. W latach 2011-2015 grała w Barwach Szczęścia.

https://www.instagram.com/p/BifBLGhhYRE

Podlasianka Marta Dobecka to Kasia Nowak z reklamy Credit Agricole

Pani Marta Dobecka jest także aktorką dubbingową. Jej głos można usłyszeć w takich produkcjach, jak Uniwersytet potworny, Niesamowity Spider-Man 2, Czarownica Emma, Piotruś. Wyprawa do Nibylandii, Hotel Transylwania 2, Ant-Man czy Angry Birds.

Lista ponad 150 znanych i rozpoznawalnych Podlasian: aktorzy...

Największą rozpoznawalność przyniósł Podlasiance cykl reklam banku Credit Agricole. Występuje w nim u boku Dawida Podsiadło. Panią Martę można śledzić na Facebooku oraz Instagramie.

https://www.instagram.com/p/B576PMenKiB

Tu oglądasz: Wiktoria Wiśniewska, miss nastolatek ziemi łomżyńskiej startuje w ogólnoświatowym konkursie

Marta Dobecka - filmografia:

  • 2007: Hania jako sprzedawczyni
  • 2007: Magda M. jako Kinga Szymków
  • 2007: Korowód
  • 2007: Rodzina zastępcza jako gosposia
  • 2008: Samo życie jako modelka
  • 2008: Teraz albo nigdy! jako dziennikarka
  • 2008: BrzydUla' jako Magda
  • 2009: Klub szalonych dziewic jako Laura, koleżanka Mikołaja
  • 2010: Hotel 52 jako Dominika
  • 2010: M jak miłość jako Kasia, sekretarka Jankowskiego
  • 2011: Przepis na życie jako Agnieszka Groszek
  • 2011–2015: Barwy szczęścia jako Patrycja Tomaszewska
  • 2013: Przyjaciółki jako Merylin, (odc. 23)
  • 2013: 2XL (jako Marta, odc. 6 i 7)
  • 2014: Prawo Agaty jako Sylwia, narzeczona Michała Dołęgi, (odc. 74)
  • 2014: Ojciec Mateusz jako Marta Janowiecka (odc. 156)
  • 2016: Wmiksowani.pl jako Żaneta
  • 2017: O mnie się nie martw jako Marzena (odc. 79)
  • 2017: Komisarz Alex jako Anna (odc. 106)
  • 2018: Komisarz Alex jako Karolina, asystentka Wolskiego (odc. 133)

Marta Dobecka - dubbing:

  • 2009: Księżniczka na lodzie – jako Casey Carlyle
  • 2010: Jake i Blake
  • 2010: StarCraft II: Wings of Liberty – jako Annabelle
  • 2010: Powodzenia, Charlie! – jako Teddy Duncan
  • 2011: Akwalans
  • 2011: Lemoniada Gada – jako Olivia White
  • 2011: Bakugan: Młodzi wojownicy – jako Fabia Sheen
  • 2011: Taniec rządzi
  • 2011: Powodzenia, Charlie: Szerokiej drogi – jako Teddy
  • 2012: Barbie: Life in the Dreamhause jako Summer
  • 2012: Królowa Śniegu jako księżniczka
  • 2012: Wymarzony luzer
  • 2013: Bella i Sebastian jako Angélina
  • 2013: Tajemnice domu Anubisa – jako Willow Jenks
  • 2013: Mako Mermaids: Syreny z Mako jako Aquata
  • 2013: Uniwersytet Potworny jako komentatorka
  • 2014: Sabrina, sekrety nastoletniej czarownicy – jako Sabrina
  • 2014: Imperium robotów. Bunt człowieka jako Alex
  • 2014: Klub Winx – Tajemnica Morskiej Głębiny – jako Omnia
  • 2014: Lego: Przygoda jako Kicia Rożek
  • 2014: Niesamowity Spider-Man 2 jako Felicia Hardy
  • 2014: Wojownicze Żółwie Ninja jako April O’Neil
  • 2014: Zaplikowani jako Rachel Todds
  • 2014: Czarownica Emma jako Andi Cruz
  • 2015: Alicja – dziewczyna Wszechświat jako Ewa (orig. Salda)
  • 2015: League of Legends: Kindred - Owca
  • 2015: Bella i Sebastian 2 jako Angélina
  • 2015: Piotruś. Wyprawa do Nibylandii
  • 2015: W głowie się nie mieści
  • 2015: My Little Pony: Przyjaźń to magia jako Minuette
  • 2015: Hotel Transylwania 2
  • 2015: Ant-Man
  • od 2015: Miraculum: Biedronka i Czarny Kot - Marinette/Biedronka
  • 2016: Szkoła Czarownic jako Andi Cruz
  • 2016: Overwatch jako Mei, klimatolog
  • 2016: Angry Birds jako Matylda
  • 2016: League of Legends - Owca
  • 2016: Harmidom jako Rozalka
  • 2017: Zhu Zhu jako Pipsqueak
  • 2018: Unikitty! jako księżniczka Kicia Rożek

Wideo

Komentarze 2

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

G
Gość

Nigdy nie zastanawiałem się i nie będę się zastanawiać - "kim jest ta pani"

G@ó@wno mnie ona obchodzi.

Dodaj ogłoszenie

Wykryliśmy, że nadal blokujesz reklamy...

To dzięki reklamom możemy dostarczyć dla Ciebie wartościowe informacje. Jeśli cenisz naszą pracę, prosimy, odblokuj reklamy na naszej stronie.

Dziękujemy za Twoje wsparcie!

Jasne, chcę odblokować
Przycisk nie działa ?
1.
W prawym górnym rogu przegladarki znajdź i kliknij ikonkę AdBlock. Z otwartego menu wybierz opcję "Wstrzymaj blokowanie na stronach w tej domenie".
krok 1
2.
Pojawi się okienko AdBlock. Przesuń suwak maksymalnie w prawą stronę, a nastepnie kliknij "Wyklucz".
krok 2
3.
Gotowe! Zielona ikonka informuje, że reklamy na stronie zostały odblokowane.
krok 3