Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole? To Podlasianka Marta Dobecka. Zobacz prywatne zdjęcia (13.12.2019 r.)

mck
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?
Na pewno znasz tę reklamę z telewizji lub internetu. Zastanawiałeś się, kim jest Marta Dobecka - pani Kasia, która z Dawidem Podsiadło występuje w reklamie popularnego banku?

Kliknij w przycisk powyżej lub zdjęcie główne, by przejść do prywatnych zdjęć.

Kim jest pani Kasia z reklamy Credit Agricole?

Dawida Podsiadło nikomu przedstawiać nie trzeba. Zastanawialiście się jednak kiedyś, kto wcielił się w rolę pani Kasi Nowak z reklamy banku Credit Agricole? Kim jest pani z reklamy Credit Agricole?

Ten uroczy uśmiech należy do Pani Marty Dobeckiej z województwa podlaskiego.

Miss Podlasia 2019 Aleksandra Drężek to Miss Polski 2019 Internetu. Wyniki wyborów Miss Polski 2019 [ZDJĘCIA]

Które z nich znasz? O których nie wiesz, że pochodzą z naszego regionu? Te Podlasianki robią karierę w całej Polsce.Zobacz też: Pani z reklamy Credit Agricole to Podlasianka. Zobacz, kim jest naprawdę>> Zawsze aktualne i ciekawe informacje z woj. podlaskiego i części warmińsko-mazurskiego, zdjęcia, wideo tylko na www.wspolczesna.pl

Znane i piękne Podlasianki. Prywatne zdjęcia celebrytek, mod...

Marta Dobecka to aktorka filmowa i teatralna. Urodziła się w 1985 roku w Wysokiem Mazowieckiem. Ukończyła Akademię Teatralną w Warszawie. W swoim dorobku ma szereg ról telewizyjnych i filmowych. Występowała również m.in. w czwartym sezonie serialu Magda M. (gdzie wcieliła się w rolę Kingi Szymków, młodej właścicielki pensjonatu, która pragnie rozkochać w sobie Piotra.), Rodzinie zastępczej, Brzyduli, M jak miłość, Barwach szczęścia, Prawie Agaty, Wmiksowani.pl, Komisarzu Alexie czy też Ojcu Mateuszu. W latach 2011-2015 grała w Barwach Szczęścia.

Podlasianka Marta Dobecka to Kasia Nowak z reklamy Credit Agricole

Pani Marta Dobecka jest także aktorką dubbingową. Jej głos można usłyszeć w takich produkcjach, jak Uniwersytet potworny, Niesamowity Spider-Man 2, Czarownica Emma, Piotruś. Wyprawa do Nibylandii, Hotel Transylwania 2, Ant-Man czy Angry Birds.

Zobacz najbardziej znanych i lubianych z województwa podlaskiego. Poznasz wszystkich?

Gwiazdy Podlasia. Zobacz najbardziej znanych i lubianych. Wo...

Największą rozpoznawalność przyniósł Podlasiance cykl reklam banku Credit Agricole. Występuje w nim u boku Dawida Podsiadło. Panią Martę można śledzić na Facebooku oraz Instagramie.

Tu oglądasz: Wiktoria Wiśniewska, miss nastolatek ziemi łomżyńskiej startuje w ogólnoświatowym konkursie

Marta Dobecka - filmografia:

  • 2007: Hania jako sprzedawczyni
  • 2007: Magda M. jako Kinga Szymków
  • 2007: Korowód
  • 2007: Rodzina zastępcza jako gosposia
  • 2008: Samo życie jako modelka
  • 2008: Teraz albo nigdy! jako dziennikarka
  • 2008: BrzydUla' jako Magda
  • 2009: Klub szalonych dziewic jako Laura, koleżanka Mikołaja
  • 2010: Hotel 52 jako Dominika
  • 2010: M jak miłość jako Kasia, sekretarka Jankowskiego
  • 2011: Przepis na życie jako Agnieszka Groszek
  • 2011–2015: Barwy szczęścia jako Patrycja Tomaszewska
  • 2013: Przyjaciółki jako Merylin, (odc. 23)
  • 2013: 2XL (jako Marta, odc. 6 i 7)
  • 2014: Prawo Agaty jako Sylwia, narzeczona Michała Dołęgi, (odc. 74)
  • 2014: Ojciec Mateusz jako Marta Janowiecka (odc. 156)
  • 2016: Wmiksowani.pl jako Żaneta
  • 2017: O mnie się nie martw jako Marzena (odc. 79)
  • 2017: Komisarz Alex jako Anna (odc. 106)
  • 2018: Komisarz Alex jako Karolina, asystentka Wolskiego (odc. 133)

Marta Dobecka - dubbing:

  • 2009: Księżniczka na lodzie – jako Casey Carlyle
  • 2010: Jake i Blake
  • 2010: StarCraft II: Wings of Liberty – jako Annabelle
  • 2010: Powodzenia, Charlie! – jako Teddy Duncan
  • 2011: Akwalans
  • 2011: Lemoniada Gada – jako Olivia White
  • 2011: Bakugan: Młodzi wojownicy – jako Fabia Sheen
  • 2011: Taniec rządzi
  • 2011: Powodzenia, Charlie: Szerokiej drogi – jako Teddy
  • 2012: Barbie: Life in the Dreamhause jako Summer
  • 2012: Królowa Śniegu jako księżniczka
  • 2012: Wymarzony luzer
  • 2013: Bella i Sebastian jako Angélina
  • 2013: Tajemnice domu Anubisa – jako Willow Jenks
  • 2013: Mako Mermaids: Syreny z Mako jako Aquata
  • 2013: Uniwersytet Potworny jako komentatorka
  • 2014: Sabrina, sekrety nastoletniej czarownicy – jako Sabrina
  • 2014: Imperium robotów. Bunt człowieka jako Alex
  • 2014: Klub Winx – Tajemnica Morskiej Głębiny – jako Omnia
  • 2014: Lego: Przygoda jako Kicia Rożek
  • 2014: Niesamowity Spider-Man 2 jako Felicia Hardy
  • 2014: Wojownicze Żółwie Ninja jako April O’Neil
  • 2014: Zaplikowani jako Rachel Todds
  • 2014: Czarownica Emma jako Andi Cruz
  • 2015: Alicja – dziewczyna Wszechświat jako Ewa (orig. Salda)
  • 2015: League of Legends: Kindred - Owca
  • 2015: Bella i Sebastian 2 jako Angélina
  • 2015: Piotruś. Wyprawa do Nibylandii
  • 2015: W głowie się nie mieści
  • 2015: My Little Pony: Przyjaźń to magia jako Minuette
  • 2015: Hotel Transylwania 2
  • 2015: Ant-Man
  • od 2015: Miraculum: Biedronka i Czarny Kot - Marinette/Biedronka
  • 2016: Szkoła Czarownic jako Andi Cruz
  • 2016: Overwatch jako Mei, klimatolog
  • 2016: Angry Birds jako Matylda
  • 2016: League of Legends - Owca
  • 2016: Harmidom jako Rozalka
  • 2017: Zhu Zhu jako Pipsqueak
  • 2018: Unikitty! jako księżniczka Kicia Rożek

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wideo
Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna