Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów
5 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Świeżą, surową wołowinę, baraninę, jagnięcinę i wieprzowinę...
fot. Pxhere.com

Spleśniała śmietana, zjełczałe wędliny. Jak długo można przechowywać produkty w lodówce?

Mięso

Świeżą, surową wołowinę, baraninę, jagnięcinę i wieprzowinę przechowujemy w lodówce od 3 do 5 dni. Befsztyki możemy trzymać w zamrażarce do roku, kotlety i udźce - ok. 6 miesięcy. Mięsne resztki z posiłków pownniśmy zużyć do 4 dni. Mięso przechowujemy na środkowej półce. Mięsne resztki z posiłku zużywamy do 3 dni.

Zobacz również

Rozbił bank! Jako James Blunt był perfekcyjny!

HIT DNIA
Rozbił bank! Jako James Blunt był perfekcyjny!

Przysięga Strzelców w Lipsku. Uroczystość na Skwerze Pamięci [ZDJĘCIA]

Przysięga Strzelców w Lipsku. Uroczystość na Skwerze Pamięci [ZDJĘCIA]

Polecamy

Jesteś przygotowany do matury z polskiego 2024? Rozwiąż quiz i sprawdź, co powtórzyć

Jesteś przygotowany do matury z polskiego 2024? Rozwiąż quiz i sprawdź, co powtórzyć

Tylko dla dorosłych! Quiz z wiedzy o seksie

Tylko dla dorosłych! Quiz z wiedzy o seksie

Założyła sztuczne rzęsy i oślepła. Jej oko zmieniło kolor

Założyła sztuczne rzęsy i oślepła. Jej oko zmieniło kolor