Gotowanie z tradycją! (wideo)

(sw)
Andrzej Śpiewak podczas przyrządzania pierożków z farszem z okonia
Andrzej Śpiewak podczas przyrządzania pierożków z farszem z okonia
Białystok. We wtorek w białostockich Spodkach odbyła się już ósma edycja konkursu "Nasze Kulinarne Dziedzictwo - Smaki Regionów".

Oprócz prezentacji lokalnych wyrobów, atrakcją był konkurs przygotowywania tradycyjnych dań. Adam Śpiewak (na zdjęciu), kucharz z "Folwarku Nadawki", przyrządzał np. litewskie pierożki z farszem z okonia.

Zobacz filmy z konkursu na: www.wspolczesna.pl.

Komentarze 1

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

w
www.zieloni-bialystok.w.pl
Wpis został usunięty
Dodaj ogłoszenie