Składniki: 8-10 jaj, pół kostki masła, pęczek koperku, tarta bułka, pęczek koperku, sól, pieprz.
Wykonanie: Jaja ugotować na twardo, przekroić w skorupkach, tak, by ich nie stłuc. Wyciągnąć łyżką jaja. Żółtka zmiksować z masłem, białka posiekać, do masy dodać posiekany koperek. Masą napełnić skorupki. Namoczyć w roztrzepanym jajku, obtaczać w tartej bułce i obsmażyć na gorącym oleju. Podawać można zarówno na gorąco, jak i na zimno.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?