12 i 13 października będzie go można spotkać w hali MAKRO (al. Jana Pawła II 92). Będzie rozmawiał z miłośnikami gotowania oraz poprowadzi dla nich ciekawe warsztaty.
Scheller ugotuje na oczach zgromadzonych widzów aż 12 różnych dań. Będzie to unikalna kompozycja potraw pochodzących z różnych regionów świata - każdy z wymagających smakoszów znajdzie tam coś dla siebie. Wśród specjałów znajdzie się m.in. włoski klasyk - gnocchi ze szpinakiem, ponadto pieczony łosoś z sosem holenderskim, a na deser… tort cytrynowo-bezowy.
- Gotowanie dla Polaków przestało być przykrą powinnością, która ciąży nad nimi każdego dnia, ale mimo wszystko jeszcze wiele mamy do zrobienia - mówi Kurt Scheller - Polacy dostrzegli, ze gotowanie może najzwyczajniej w świecie sprawiać przyjemność.
Czytaj e-wydanie »Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?