Mleko i jego przetwory stanowią grupę podstawowych artykułów spożywczych, a ser żółty jest obecny w każdym polskim domu. Wiele możliwości zastosowania sera w codziennym gotowaniu sprawia, że poszukujemy różnych jego rodzajów i form – gotowych plastrów na kanapki, tartego do pizzy, czy po prostu porcji w kawałku.
Gouda, Królewski z Kolna, Złoty Mazur, Sejdamer, to sery Mlekpolu cieszące się dużą popularnością konsumentów. Cenione są za jakość i smak, a ich produkcja poparta jest wieloletnią lokalną tradycją. Nowoczesna technologia wytwarzania i pakowania daje gwarancję świeżości oraz czystego i naturalnego składu sera.
Mlekpol Grajewo: Gouda i Edam – nowe sery w ofercie grajewsk...
Sery mogą poszczycić się znakiem „Jakość Tradycja”, który przyznawany jest produktom żywnościowym wysokiej jakości z uwzględnieniem produktów tradycyjnych.
Mlekpol: Wiosenna nowość z okazji 25-lecia. To twaróg półtłu...
Mając na względzie zmieniające się potrzeby konsumentów, Mlekpol proponuje swoje najpopularniejsze sery w praktycznych i wygodnych do przechowywania opakowaniach: gouda 400 i 700 g, Królewski z Kolna 400 g, Złoty Mazur 700 g oraz Sejdamer i Bydgoski po 400 g.
Strefa Biznesu: Wypalenie zawodowe coraz większym wyzwaniem dla firm
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?