Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Piwo z Mazur. Prezentacja lokalnego napoju warzonego w Ełku (zdjęcia)

ezio
Spotkanie z potencjalnymi klientami Mazurskiego Browaru prowadzącymi działalność w branży gastronomicznej w regionie odbyło się w środę 21 listopada w siedzibie firmy. Było to okazja do omówienia oferty, a także prezentacji linii produkcyjnej.

W środę w siedzibie Mazurskiego Browaru odbyło się spotkanie z potencjalnymi klientami. Wzięli w nim udział właściciele i przedstawiciele hoteli, restauracji, pubów prowadzący działalność w naszym regionie, m.in. w Ełku, Olecku, Orzyszu i Grajewie.

Odbyła się prezentacja produktów przedsiębiorstwa oraz zapoznanie z działalnością i procesami produkcji poszczególnych gatunków trunku.

W grudniu mazurskie piwa pojawią się w ofercie ełckich lokali gastronomicznych. Natomiast w wybranych sklepach dostępny będzie tzw. Party Keg.

Oficjalne otwarcie Mazurskiego Browaru miało miejsce w piątek 18 listopada.

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Zwolnienia grupowe w Polsce. Ekspert uspokaja

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna