Skadniki: 2-3 ziemniaki, 1 burak, 1 marchewka, 2 cebule, 30 dkg kiszonej kapusty, puszka białej fasoli, sól, pieprz, olej.
Wykonanie: Całe warzywa ugotować (najlepiej na parze). Ostudzić. Obrać ze skórki i pokroić w drobną kostkę. Dodać pokrojoną cebulę, fasolę i odciśniętą, pociętą kapustę. Doprawić solą pieprzem i olejem. Wymieszać.
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Dołącz do nas na X!
Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?