Nasza Loteria SR - pasek na kartach artykułów

Mistrzowie Smaku 2018. Uhonorowaliśmy zwycięzców plebiscytu podczas gali w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania [ZDJĘCIA, WIDEO]

KA
Najlepsi z najlepszych. To określenie zdecydowanie pasuje do laureatów plebiscytu Mistrzowie Smaku 2018, których nagrodziliśmy podczas czwartkowej gali w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania.
Najlepsi z najlepszych. To określenie zdecydowanie pasuje do laureatów plebiscytu Mistrzowie Smaku 2018, których nagrodziliśmy podczas czwartkowej gali w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania.
Najlepsi z najlepszych. To określenie zdecydowanie pasuje do laureatów plebiscytu Mistrzowie Smaku 2018, których nagrodziliśmy podczas czwartkowej gali w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania.

W gastronomii najważniejsi są klienci. To oni mają największy wpływ na przyszłość lokalu. To także oni wybrali Mistrzów Smaku 2018 w plebiscycie „Kuriera Porannego” i „Gazety Współczesnej”.

W akcji wzięło udział ponad 700 kandydatów z całego województwa. Przez półtorej miesiąca otrzymywali oni głosy od naszych Czytelników. To właśnie na ich podstawie wyłoniliśmy laureatów w dziesięciu kategoriach: Kucharz Roku 2018, Restauracja Roku 2018, Cukiernia/Kawiarnia Roku 2018, Barman Roku 2018, Kelner Roku 2018, Pizza Roku 2018, Piekarnia Roku 2018, Kuchnia Regionalna Roku 2018, Lody Roku 2018 i Pub Roku 2018. Zwycięzcy kategorii powiatowych i wojewódzkich, którzy byli obecni na czwartkowej gali w Wyższej Szkole Finansów i Zarządzania z rąk Jarosława Jabłońskiego, redaktora naczelnego „Kuriera Porannego” i „Gazety Współczesnej” otrzymali dyplomy i pamiątkowe medale. Później wzięli udział w wykładzie poświęconym temu, jak promować się przy pomocy Facebooka.

Obejrzyjcie relację wideo z gali Mistrzów Smaku 2018:

Zobacz też: Bal Biznesu w Białymstoku. Wschodni Klaster Budowlany bawił się w Hotelu Gołębiewski [ZDJĘCIA]

- Dziękujemy bardzo za wszystkie oddane głosy - powiedziała Aldona Wołyniec, właścicielka Zajazdu Litewskiego, który zwyciężył w kategorii Kuchnia Regionalna 2018. - Pierwsze miejsce jest dla nas ogromnym wyróżnieniem. Utwierdziło nas ono w przekonaniu, że najważniejsza jest praca i serce, które się w nią wkłada.

Radości nie mógł również ukryć Grzegorz Puchalski, zwycięzca w kategorii Kelner Roku 2018. - Dziękuję wszystkim za oddane na mnie głosy. Szczególne podziękowania należą się moim bliskim i kolegom z Ziołowego Zakątka, w którym pracuję.

Jeszcze raz gratulujemy zwycięzcom i życzymy im kolejnych sukcesów w życiu zawodowym!

12 września na łamach „Kuriera Porannego” i „Gazety Współczesnej” opublikujemy dodatek poświęcony laureatom plebiscytu Mistrzowie Smaku 2018 z każdego powiatu.

301 - już tyle firm należy do  Wschodniego Klastra Budowlanego mającego status Krajowego Klastra Kluczowego.  To obecnie największa organizacja branży w Polsce.  W ostatni piątek jej przedstawiciele kolejny raz podsumowali miniony rok pracy na Wielkim Balu Biznesu w Hotelu Gołębiewski.

Wielki Bal Biznesu w Białymstoku. Świętowali przedsiębiorcy ...

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Dołącz do nas na X!

Codziennie informujemy o ciekawostkach i aktualnych wydarzeniach.

Obserwuj nas na X!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!
Wideo
Wróć na wspolczesna.pl Gazeta Współczesna